Tavaszi kirándulás Ausztriában

Semmering Világörökség csokivalA kislányom a kirándulás és a csokoládé szerelmese. Még csak 7 éves, állandóan mondogatja, hogy üljünk be az autóba és induljunk el a világ végre is akár. Már kisbaba kora óta láttuk rajta, hogy a folyamatos utazás igazán a kedvére van. De hiszen a csokoládét melyik gyerek nem imádja? A mi kis hercegnőnk olyannyira oda van ezért az édességért, hogy még a kiskutyánkat is Csokinak nevezte el.
Van nálunk egy alapszabály: finomságból csak mértékkel, de ami jó, az jó. Mondanom sem kell, hogy havi rendszerességgel nézzük a Charlie és a csokigyár című filmet.
Ezért is örülök, hogy megtaláltuk a neki legmegfelelőbb kalandot, és elvihetjük őt a „legfinomabb útra” az Alfatours jóvoltából ( http://www.alfatours.hu/ ). Nagykaland csokival fűszerezve Ausztriában. A semmeringi vasutat régóta látni szeretném, a Lindt csokoládémanufaktúra egyik mintaboltjának látogatásával karöltve pedig, micsoda élmény lesz. A kislányom, de a férjem és én is nagyon izgulunk már, rendkívül jól fogjuk magunkat érezni, ebben biztos vagyok.
http://www.alfatours.hu/esemenynaptar/semmering-vilagorokseg-csokival-fuszerezve/ Itt is böngészhetsz:www.alfatours.hu

Vélemény, hozzászólás?